Op mijn 18e ging ik alleen op reis en studeerde toen in Spanje. Daarna ging ik in Nederland ook de schoolbanken weer in en volgde de studie toerisme en management in Amsterdam. Tijdens mij studie ging ik regelmatig op reis en sindsdien ben ik nog meer gaan fotograferen en schrijven. Deze reisblog is daar een nakomeling van. Deze website bestaat sinds 2014 en het doel van de bestemmingen op Food Travel Photography is om iedereen te inspireren er op uit te gaan. In mijn reisverhalen zitten tips voor je reis en hopelijk zorgen de foto’s voor een goede indruk. Het reizen wil ik op zo’n duurzaam mogelijke manier doen en ik hoop dat dat goed overkomt in de blogartikelen.

Lees hier meer over Food Travel Photography

Bestemmingen op Food Travel Photography

De onderstaande bestemmingen staan beschreven op deze site en deze heb ik allemaal persoonlijk bezocht. Mijn eigen ervaringen en eigen foto’s zijn namelijk de kern van Food Travel Photography. Jaren geleden stapte ik voor het eerst in het vliegtuig naar Spanje, waar ik even in Alicante woonde. Inmiddels heb ik veel van Europa mogen zien. Van wildkamperen in Schotland, Roadtrippen in Slovenië, champagne proeven in Frankrijk en overnachten in een Italiaanse Trulli. Tot aan hiken in Oostenrijk, paradijselijke stranden zien op Sardinië en lokale gerechten proeven in Letland. Maar ook heb ik mogen dobberen in de dode zee bij Israël, geslapen bij de Marokkaanse familie thuis en het kleurrijke leven van Cuba kunnen zien.

De Komende jaren zal ik naast Europese landen meer bestemmingen buiten Europa gaan ontdekken. Mijn droomreizen gaan naar Tanzania, Kirgizië, Namibië, Zanzibar (bijna alles in Afrika eigenlijk!), naar de Galapagos, Costa Rica, Canada, Sri Lanka, Lapland en IJsland. Plannen en dromen heb ik genoeg.

Welke bestemming staan er momenteel op Food Travel Photography?

BelgiëCubaDuitslandEngelandFrankrijk – GriekenlandHongarijeIerlandIsraël –  ItaliëLanzaroteLetlandMarokkoNederlandOostenrijkPortugal SardiniëSchotlandSloveniëSpanjeZweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.