Food Travel Photography is de persoonlijke reisblog van Bianca, 26 lentes jong, Hollands nuchter en tikkeltje eigenwijs. Ik maak foto’s, schrijf, gek op reizen, risotto, op dieren en de natuur. Op mijn 18e ging ik alleen op reis en studeerde toen in Spanje, daarna ging ik de schoolbanken weer in en volgde de HBO-studie toerisme en management. Door deze studie kreeg alle ins-en-outs mee over de reisbranche. Momenteel werk ik als fotografe, copywriter, reisblogger & social media marketeer.


Over Food Travel Photography

Op Food Travel Photography vind je reistips verpakt in een persoonlijk verhaal. Informatief, maar vooral ook ínspiratie. De artikelen gaan altijd over de bestemmingen die ik zelf ontdekt heb. Unieke plekken, bijzondere overnachtingen, wonderschone natuur, een groenere wereld, stedentrips en leuke restaurants. Alles met een persoonlijke noot. Food Travel Photography bestaat sinds 2014 en het doel van de site is om iedereen me op reis te nemen. Ik ben visueel ingesteld en eigen beelden vormen de basis van mijn blog. Ben je op zoek naar unieke plekken in Gambia? Waar je kunt ijsklimmen? De mooiste stranden van Cuba? Ga je voor het eerst wildkamperen, hiken in Tsjechië, een road trip maken door Kroatië of ga je op stedentrip naar Athene? Je reis begint op Food Travel Photography.


Samenwerkingen

Samenwerken met Food Travel Photography? We kijken samen we hoe we dat gaan doen zodat we mijn lezers en uw klanten kunnen inspireren. Food Travel Photography trekt 20.000 unieke bezoekers (april 2018), een aantal dat nog steeds groeit. Stuur mij naar een bestemming of wellicht heeft u een reisproduct dat interessant is voor mijn lezers?

Altijd zet ik meerdere social media kanalen in tijdens een reis – zodat ik volgers direct een beetje mee kan nemen – en na de reis. De eerste blogpost komt altijd binnen een week na thuiskomst online. Daarna zullen artikelen gespreid geplaatst zodat een bestemming lang top of mind zal zijn. Eerder werkte ik zoal samen met diverse PR en communicatie bureaus, maar ook met accommodaties, Tui, Kras en Sunny Cars. Bestemmingen waarmee ik onder andere heb samengewerkt: Visit Valencia, Go Israël, Visit GREECE, Toerisme Flevoland, Kras, Mijn SLOVEnië, AirBalticOostenrijks toeristenbureau, Visit Portugal, Bezoek Tsjechië, Duitsland toerisme, Croatia Full Of life en SalzburgerLand.

Op Food Travel Photography verschijnen wekelijks minimaal 2 nieuwe artikelen en op social media dagelijks. Naast persreizen, behoort ook een advertorial – mits aansluitend bij de blog – tot de mogelijkheden. Ik schrijf geen gastartikelen of over bestemmingen waar ik niet zelf geweest ben. Food Travel Photography staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57910421. Neem contact op voor mijn mediakit.

Zoals te zien is aan de button onder, is mijn blog aangesloten bij Blog Society, dit is een platform vanuit Telegraaf media groep. Blogberichten zend ik dan in en komen op hun pagina terecht. Populaire berichten worden op de voorpagina van de Telegraaf gezet. Tevens heb ik onder andere voor Toerisme Flevoland en Expedia geschreven.

Samenwerking met Food Travel Photography? Mail naar Info@foodtravelphotography.com 


Op zoek naar iemand die meer doet? Deze blog is een onderdeel van mijn bedrijf (IJsvogel Media) als freenlance content creator. Ik kan onder andere ook ingezet worden als fotografe, tekstschrijver, PR-adviseur en social media marketeer. Bekijk Biancakramer.nl voor meer informatie.


Facebook – Instagram – Twitter – Bloglovin – Pinterest – Youtube – LinkedIn

5 thoughts on “Over Food Travel Photography”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.