De feestmaand december draait om gezelligheid en lekker eten. Tijdens kerst wordt de tafel vol gezet met heerlijke gerechten en op oudejaarsavond staat bij ons vaak kaasfondue op het menu. Maar een week voor kerst ben ik jarig en hiervoor ben ik al begonnen met inspiratie opdoen voor het diner. Ik wil elk jaar wat anders maken en het liefst ook iets origineels. Ik struin het internet af, sla boeken in  en blader door magazines waarbij Foodies magazine al jaren persoonlijk favoriet is. Het staat bomvol fijne recepten en prachtige plaatjes. Vanwege de december feestmaand mag ik jaarabonnement Foodies Magazine weg!

Win een jaarabonnement Foodies Magazine

Nu kan ik veel vertellen over het Magazine maar ik weet zeker dat vrijwel iedereen bekend is met dit blad. Elke maand is het tijdschrijft gevuld met nieuwe recepten (van eenvoudig tot uitdagend) en de lekkerste producten. Buiten dat staan er boekentips in, interviews, stukken over wijn, restauranttips en haal ik veel inspiratie uit de mooie fotografie. Zeker deze kersteditie er een die je bewaard en er bij pakt met een kop thee op de bank.

De afgelopen week ben ik in de grote kersteditie van Foodies gedoken (ik wil nu naar de Elzas!) en ik denk dat de Maklouba een grootkanshebber is voor m’n verjaardag. Het ziet er uit als een taart (zie middelste foto hieronder) maar het is een Marokkaans gerecht en zit stiekem bomvol groenten. Tevens staan er kleine ‘recepten’ in zoals Dennesiroop (hoe toepasselijk). Wil je net als ik snel de keuken in duiken? The Big Cristmass Issue kun je nu in de winkel kopen. Het hele jaar door foodinspiratie op je deurmat? Check dan de winactie!

win-jaarabonnement-foodies-magazine

Een jaar lang elke maand een nieuwe Foodies Magazine in je brievenbus!

Hoe doe je mee?

  1. Laat hieronder een reactie achter zodat ik weet dat je mee doet.
  2. Ga naar deze Facebookpagina en like de pagina
  3. That’s it!

Meedoen aan deze winactie kan tot en met 9 december. Daarna kies ik uit de reacties onwillekeurig een winnaar. Zorg dus dat je email adres klopt zodat ik je kan mailen. Vergeet niet alvast de The Big Cristmass Issue in de winkel te kopen. Succes!

win-jaarabonnement-foodies-magazine

jaarabonnement-foodies-magazine

jaarabonnement-foodies-magazine

13 thoughts on “December feestmaand: Win een jaarabonnement Foodies Magazine (afgelopen)

  1. Wat ontzettend leuk! Hou er enorm van om lekker door recepten te bladeren om inspiratie op te doen, dus als ik dit zou winnen, dan kan ik elke maand lekker op de bank ploffen met dit blad en even heerlijk ontspannen!

  2. Leuke actie..! Hier de kerst editie al in huis.. Wat een feestje:)
    Was al op zoek naar een leuke actie voor een abonnement, maar dit is natuurlijk helemaal een mooi cadeau. Ik doe graag mee! 🎄🍷🍾🍴🍳🍰🎁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *