leukste-wijken-van-athene

Sinds een aantal jaar kun je bij Airbnb niet alleen je accommodaties vastleggen, maar er ook direct excursies boeken, de zogenaamde Airbnb Experiences. Met de huidige crisis gaat dat even niet, maar hier heeft Airbnb slim op ingesteld. Airbnb heeft onlangs namelijk Online Experiences bedacht waardoor je thuis toch een beetje op reis bent!

Airbnb Experiences en avonturen

De afkorting Airbnb staat voor Airbed en Breakfast, al wordt het huidige concept breder geïnterpreteerd. Het is een online marktplaats voor de verhuur en boeking van privé-accommodaties. Ik boek er al jaren met regelmaat, gewoonweg omdat het soms fijn in je eigen plekje te hebben op reis en om even als een local te leven. Maar behalve accommodaties zijn er dus ook avonturen en excursies die je er kunt reserveren. Dit om je reis en lokale ervaring nog specialer te maken. Bovendien scheelt het je uitzoek werk op locatie of op andere websites. Alles is te vinden op één platform. Extra fijn!

Lokale avonturen

De experiences zijn lokale activiteiten die iedereen kan boeken op de site en in de app van Airbnb. In tegenstelling tot de vakantieverhuur selecteert Airbnb zelf welke tours en excursies opgenomen worden in het aanbod. Airbnb Experiences zijn unieke activiteiten, ontworpen en gehost door locals die verder gaan dan de typische rondleidingen of workshops. Ze zijn een bijzondere manier om kennis te maken met een bestemmingen en lokale bevolking. Denk bijvoorbeeld aan zeilen en tapas eten in Barcelona, dineren op een raft in Thailand, een sigaren tour op Cuba of een kookworkshop in Rome. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het doen. Maar wil je gewoon een rondleiding door de stad dan kan dit ook. De Experiences zijn er bovendien voor alle interesses: van sport, wellness tot aan culinair en lokale cultuur. Het reserveren van een experience gaat hetzelfde als bij accommodaties, gewoon via de website.


➞ Eerste keer Airbnb? Via deze link ontvang je korting op je eerste aanmelding
Wijnliefhebber? Zet deze wijnstreken in Europa op je bucketlist

airbnb-avonturen

airbnb-ervaringen

Beleef Airbnb Experiences vanuit je eigen woonkamer

Dat we nu niet kunnen reizen betekent niet dat we geen Airbnb avonturen meer kunnen beleven. Hoe dat zit? Nou gewoon, de ervaringen gaan online in plaats van offline: Online Experiences is hiermee geboren. Airbnb Online Experiences verbindt de wereldwijde community aan lokale activiteiten in steden over de hele wereld. Nu mensen overal thuis blijven, vallen activiteiten zoals sporten en het beoefenen van een hobby uit. Online Experiences brengt hier verandering in en geeft Airbnb hosts daarbij de mogelijkheid een inkomen te genereren. Door hun bijzondere Experiences met miljoenen gasten digitaal te delen hebben beiden daar profijt van.

Ervaringen boeken

Meteen zin gekregen om een virtuele kookworkshop op Bali te volgen of een Japanse meditatie te doen bijvoorbeeld? Boekingen kunnen per direct gemaakt worden bij meer dan 50 virtuele Airbnb avonturen via airbnb.nl/online-experiences. De komende maanden zullen hier nog eens duizenden extra Experiences en avonturen aan toegevoegd worden. Ook de komende tijd hoef je je dus zeker niet te vervelen en kunnen we virtueel op reis. Deze Online Experiences worden gehost via Zoom.

Airbnb-Experiences

Online-Experiences-airbnb

De leukste Airbnb online Experiences

Van meditaties met Boeddhistische monniken en virtuele bezoeken aan de honden van Chernobyl, tot aan koken met een Marokkaanse familie, Airbnb Online Experiences biedt een scala aan activiteiten aan. Een selectie van de leukste avonturen voor thuis:

activiteiten-met-airbnb

ervaring-met-airbnb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.