Bestemmingen op Food Travel Photography

Een road trip Italië, rondreis Israël of vakantie Gambia. Er staan een tiental Bestemmingen op Food Travel Photography. Azië, Europa, Middbn Amerika en Afrika, reistips vind je voor vele bestemmingen. De onderstaande bestemmingen staan beschreven op deze site en deze heb ik allemaal persoonlijk bezocht. Mijn eigen ervaringen en eigen foto's zijn namelijk de kern van Food Travel Photography.

Persoonlijke reiservaringen

Jaren geleden stapte ik voor het eerst in het vliegtuig naar Spanje, waar ik even in Alicante woonde. Inmiddels heb ik veel van Europa mogen zien. Van wildkamperen in Schotland, Road trippen in Slovenië, champagne proeven in Frankrijk en overnachten in een Italiaanse Trulli. Tot aan hiken in Oostenrijk, paradijselijke stranden zien op Sardinië, het noorderlicht in Fins Lapland en lokale gerechten proeven in Letland. Maar ook heb ik mogen dobberen in de dode zee bij Israël, geslapen bij de Marokkaanse familie thuis en het kleurrijke leven van Cuba kunnen zien.

Food Travel Photography is de plek waar mijn verhalen en ervaringen samenkomen. Tegelijk wil ik lezers en andere reizigers zo goed mogelijk adviseren over een vakantie bestemming. Weet je nog waar je volgende reis naar toe gaan? Hopelijk kan Food Travel Photography je met tekst en beeld dan inspireren. Reizen doe ik zo duurzaam mogelijk, want we willen wel dat de aarde zo goed mogelijk bewaard blijft.

België

Engeland

Griekeland

Israël

Letland

Noorwegen

Schotland

Tsjechië

Cuba

Frankrijk

Hongarije

Italië

Marokko

Oostenrijk

Slovenië

Zweden

Duitsland

Gambia

Ierland

Kroatië

Nederland

Portugal

Spanje

Zwitserland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.