Bestemmingen op Food Travel Photography

De onderstaande bestemmingen staan beschreven op deze site en deze heb ik allemaal persoonlijk bezocht. Mijn eigen ervaringen en eigen foto's zijn namelijk de kern van Food Travel Photography. Jaren geleden stapte ik voor het eerst in het vliegtuig naar Spanje, waar ik even in Alicante woonde. Inmiddels heb ik veel van Europa mogen zien. Van wildkamperen in Schotland, Roadtrippen in Slovenië, champagne proeven in Frankrijk en overnachten in een Italiaanse Trulli. Tot aan hiken in Oostenrijk, paradijselijke stranden zien op Sardinië en lokale gerechten proeven in Letland. Maar ook heb ik mogen dobberen in de dode zee bij Israël, geslapen bij de Marokkaanse familie thuis en het kleurrijke leven van Cuba kunnen zien.

België

Engeland

Griekeland

Israël

Letland

Noorwegen

Schotland

Tsjechië

Cuba

Frankrijk

Hongarije

Italië

Marokko

Oostenrijk

Slovenië

Zweden

Duitsland

Gambia

Ierland

Kroatië

Nederland

Portugal

Spanje

Zwitserland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.