Food Travel Photography is de persoonlijke reisblog van Bianca, 27 lentes jong, Hollands nuchter en tikkeltje eigenwijs. Ik maak foto's, schrijf, gek op reizen, risotto, op dieren en de natuur. Op mijn 18e ging ik alleen op reis en studeerde toen in Spanje, daarna ging ik de schoolbanken weer in en volgde de HBO-studie toerisme en management.

OVER FOOD TRAVEL PHOTOGRAPHY

Op Food Travel Photography vind je reistips verpakt in een persoonlijk verhaal. Informatief, maar vooral ook ínspiratie. De artikelen gaan altijd over de bestemmingen die ik zelf ontdekt heb. Unieke plekken, bijzondere overnachtingen, wonderschone natuur, een groenere wereld, stedentrips en leuke restaurants. Alles met een persoonlijke noot. Food Travel Photography bestaat sinds 2014 en het doel van de site is om iedereen me op reis te nemen. Ik ben visueel ingesteld en eigen beelden vormen de basis van mijn blog. Ben je op zoek naar unieke plekken in Gambia? Of waar je kunt ijsklimmen? De mooiste stranden van Cuba? Ga je voor het eerst wildkamperen, een road trip maken door Kroatië of ga je op stedentrip naar Athene? Je reis begint op Food Travel Photography.

SAMENWERKINGEN

Samenwerken met Food Travel Photography? We kijken samen we hoe we dat gaan doen zodat we mijn lezers en uw klanten kunnen inspireren. Food Travel Photography trekt 35.000 unieke bezoekers, een aantal dat nog steeds groeit. Stuur mij naar een bestemming of wellicht heeft u een reisproduct dat interessant is voor mijn lezers.

Altijd zet ik meerdere social media kanalen in tijdens een reis – zodat ik volgers direct een beetje mee kan nemen – en na de reis. De eerste blogpost komt binnen een week na thuiskomst online. Daarna zullen artikelen gespreid geplaatst zodat een bestemming lang top of mind zal zijn. Eerder werkte ik zoal samen met diverse PR en communicatie bureaus, maar ook met accommodaties, Tui, Kras en Sunny Cars. Bestemmingen waarmee ik onder andere heb samengewerkt: Visit Valencia, Go IsraëlOostenrijks toeristenbureau, Visit Portugal, Bezoek Tsjechië, Duitsland toerisme, Croatia Full Of life en Visit Norway.

Naast persreizen, behoort ook een advertorial – mits aansluitend bij de blog – tot de mogelijkheden. Ik schrijf geen gastartikelen of over bestemmingen waar ik niet zelf geweest ben. Food Travel Photography staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57910421. Neem contact op via Info@foodtravelphotography.com 

Reisblog Food Travel Photography
Fuertevenura-surfen
duurzaam-reizen
Reisblog Food Travel Photography
wintersport-in-kaprun
aruba-bezienswaardigheden
Marokko-Lodge
Reisblog Food Travel Photography

Samenwerking met Food Travel Photography? Mail naar Info@foodtravelphotography.com 

Op zoek naar iemand die meer doet? Deze blog is een onderdeel van mijn bedrijf (IJsvogel Media) als freenlance content creator. Ik kan onder andere ook ingezet worden als fotografe, copywriter en social media marketeer. Bekijk Biancakramer.nl voor meer informatie.


4 thoughts on “Over Food Travel Photography”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.