Food Travel Photography is de persoonlijke reisblog van Bianca, 28 lentes jong, Hollands nuchter en tikkeltje eigenwijs. Ik maak foto's, schrijf, gek op reizen, risotto, Zweedse kaneelbroodjes, op dieren, zeilen en de natuur. Op mijn 18e ging ik alleen op reis en studeerde toen in Spanje, daarna ging ik de schoolbanken weer in en volgde de HBO-studie toerisme en management.

OVER FOOD TRAVEL PHOTOGRAPHY

Op Food Travel Photography vind je reistips verpakt in een persoonlijk verhaal. Informatief, maar vooral ook ínspiratie. De artikelen gaan altijd over de bestemmingen die ik zelf ontdekt heb. Unieke plekken, bijzondere overnachtingen, wonderschone natuur, een groenere wereld, stedentrips en leuke restaurants. Alles met een persoonlijke noot. Food Travel Photography bestaat sinds 2014 en het doel van de site is om iedereen me op reis te nemen. Ik ben visueel ingesteld en eigen beelden vormen de basis van mijn blog. Ben je op zoek naar unieke plekken in Gambia? Of waar je kunt ijsklimmen? De mooiste stranden van Cuba? Ga je voor het eerst wildkamperen, een road trip maken door Kroatië of ga je op stedentrip naar Athene? Je reis begint op Food Travel Photography.

SAMENWERKINGEN

Samenwerken met Food Travel Photography? We kijken samen we hoe we dat gaan doen zodat we mijn lezers en uw klanten kunnen inspireren. Food Travel Photography trekt 40.000 unieke bezoekers, een aantal dat nog steeds groeit. Stuur mij naar een bestemming of wellicht heeft u een reisproduct dat interessant is voor mijn lezers.

Altijd zet ik meerdere social media kanalen in tijdens een reis – zodat ik volgers direct een beetje mee kan nemen – en na de reis. De eerste blogpost komt binnen een week na thuiskomst online. Daarna zullen artikelen gespreid geplaatst zodat een bestemming lang top of mind zal zijn. Eerder werkte ik zoal samen met diverse PR en communicatie bureaus, maar ook met accommodaties en touroperators.

Naast persreizen, behoort ook een advertorial – mits aansluitend bij de blog – tot de mogelijkheden. Food Travel Photography staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57910421. Neem contact op via Info@foodtravelphotography.com

Reizen 2021:

 • Isere Frankrijk
 • Lefkas Griekenland
 • Paznaun Oostenrijk
 • Parijs Frankrijk
 • Zuid-Tirol Italië 
 • Kreta Griekenland

 

leukste-reisblog

blog-over-reizen

Nederlandse-reisbloggers

leuke-reisblog

Nederlandse-reisblog

reislog-Bianca

Samenwerking met Food Travel Photography? Mail naar Info@foodtravelphotography.com 


E-book affiliate marketing

Door mijn werk als blogger en als Channel manager bij een affiliate bureau heb ik veel ervaring betreft affiliate marketing. Samen met een bevriende oud-collega schreef ik een e-book over affiliate marketing, speciaals gericht op bloggers.

Duurzame accommodaties

Duurzameaccommodatie.nl is ben ik gestart om het voor reizigers makkelijker te maken duurzame keuzes te maken. Zo worden 'groene verblijfsplekken in binnen en buitenland geselecteerd en beschreven maar kun je er ook duurzaam reisnieuws terugvinden.

Freelance content creator

Op zoek naar iemand die meer doet? Deze blog is een onderdeel van mijn bedrijf als freelance content creator. Ik kan onder andere ook ingezet worden als fotografe, copywriter en social media marketeer. Bekijk Biancakramer.nl voor meer informatie. Eerder werkte ik onder andere voor Toerisme Flevoland en Almere DEZE WEEK.


2 thoughts on “Over Food Travel Photography”

 1. Hoi Bianca,

  Ik heb zo veel hulp aan je blog over Marokko om onze reis van volgend jaar te plannen. Het wordt onze eerste roadtrip met onze dochter die dan net nog geen 3 jaar is. Spannend! Ik vroeg mij wel nog af met welk type auto je deze reis deed? Is een gewone auto haalbaar? Of heb je hiervoor een SUV nodig? Alvast bedant!

  Groet
  Stijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.