Waar kun je in oktober naar de zon?

herfstvakantie-Tenerife

herfstvakantie-Tunesië

herfstvakantie-bestemmingen

zonvakantie-herfstvakantie

zon-vakantie-herfstvakantie

zon-bestemming-herst

zonvakantie-oktober

Kreta

Wil je naar Griekenland in de herfstvakantie? Kreta is meest zuidelijk eiland van Griekenland waardoor je hier de voordeligste papieren hebt voor een zonnige reis! In de zomer kan het erg heet worden op Kreta maar in het najaar zijn de temperaturen echt perfect. Ideaal dus voor een roadtrip of zonvakantie in de herfstvakantie. Groot voordeel is dat de zee al lekker is opgewarmd! Het eiland kent talloze baaien en stranden. In het noorden is het landschap ruiger, je hebt er helder blauw water maar minder zandstranden. Hiervoor kun je beter naar het zuiden toe. Hier is het doorgaans iets minder druk.

➞ Vakantie Kreta met TUI
➞ Kleinschalige vakanties naar Kreta

Gambia

Gambia is een perfect voorbeeld van een heerlijke zon bestemming. Rond de 30 graden, geen enorm tijdsverschil, stranden met palmbomen en leuk voor als je strand wilt combineren met cultuur. Gambia ligt in het westen van het continent Afrika, en wordt omsloten door Senegal. Aan de kust liggen kleinschalige resorts afgewisseld met restaurants. Wil je het authentiek Gambia ervaren? Maak dan een trip naar het binnenland. Langs de rivier is het enorm groen en voel je echt echte Afrika. Senegal is overigens ook een fijne bestemming voor in de herfstvakantie.

➞ Zonvakantie Gambia met TUI
➞ Vakantie Senegal met TUI

Madeira en Porto Santo

Het Portugese eiland Madeira is een van de meest unieke bestemmingen van heel Europa. Waarom? Omdat het ook wel het Hawaii van Europa lijkt! Madeira is een sub-tropisch vulkanisch eiland en de natuur is er zoals je het nergens anders ziet. Het eiland ligt ter hoogte van Marokko en kent het hele jaar door een aangenaam warm klimaat. In oktober ligt de temperatuur rond de twintig graden, maar aan de zonnige zuidkant nog een paar graden hoger. Het eiland kent niet veel stranden maar wel relaxte hotels met zwembad! Of bezoek ook het eiland Porto Santo met prachtige zandstranden.

➞ Vakanties naar Madeira
➞ Zonvakantie Madeira met TUI

herfstvakantie-zonzeker

Zonvakantie-oktober-Europa