Een vakantie in ons eigen land is zo gek nog niet. Ook Nederland heeft namelijk van alles te bieden. Zo kun je op stedentrip in onze hoofdstad, maar zijn de steden Rotterdam, Utrecht en Den Haag ook leuk voor een weekend weg. Liever naar een kleine stad? Mijn favorieten zijn Delft, Nijmegen, Harderwijk en Naarden. Nog liever ontdek ik Nederland met een boot, en jij kunt ook heel makkelijk een boot huren. Zo kun je de Friese wateren ontdekken bijvoorbeeld. In de herfst ga ik ga naar het bos. Wandelen op de Hoge Veluwe of Loonse en Drunese Duinen in Brabant. Kortom, genoeg te zien en doen in Nederland!

Overnachten tijdens een vakantie in eigen land

Een dagje weg in eigen land is leuk, maar een vakantie of weekendje weg is nog veel leuker. Overnachten in een safari tent? Een bungalow aan het water, een eco-lodge of slapen in een boomgaard? Niks is te gek. Nederland kent talloze mooie plekjes die graag ontdekt willen worden. Waar vind je de fijnste accommodatie in Nederland? Voor mooie vakantiehuizen voor het hele gezin kun je een kijkje nemen bij Landal Green ParksDroomparken, Airbnb of Belvilla. Liever wat meer afgelegen in de natuur? Dan zijn Natuurhuisje en Glampings.com echt iets voor jou. Voor de mooiste, luxe lodges aan zee is Qurios Holiday Retreats het beste wat je kunt vinden in Nederland. Voor leuke uitstapjes met of zonder overnachting is Voordeeluitjes.nl een goede optie.


Op zoek naar de leukste ideeën voor een vakantie in eigen land? Bekijk hieronder een overzicht met de beste tips voor een vakantie in Nederland